A TEEKANNE egy olyan vállalati csoport, mely a következő vállalkozásokból áll:

TEEKANNE GmbH, Düsseldorf; Pompadour Handelsges.m.b.H. Düsseldorf; Teehaus GmbH, Radebeul; Beckerwerk Fulda GmbH, Fulda; TEEKANNE Ges. mbH, Salzburg és Pompadour Té S.r.l./GmbH, Bozen. A továbbiakban csak „TEEKANNE” vagy „TEEKANNE csoportról” beszélünk, de valamennyi említett társaságot értjük alatta.

A TEEKANNE csoport internetes oldalaink található tartalmak jogilag védettek. A TEEKANNE valamennyi internetes oldalának megtekíntését és letöltését kizárólag egyéni, nem kereskedelmi célokra engedélyezi. A tartalmak sokszorosításakor a TEEKANNE szerzői - és tulajdonosi jogaira kifejezetten utalni kell. A tartalmakat nem lehet megváltoztatni és a TEEKANNE írásbeli engedélye nélkül más internetes oldalakon vagy internetes portálokon használni. A tartalmakat nem lehet nyilvános vagy kereskedelmi célokra sokszorosítani, bemutatni, terjeszteni, vagy más módon értékesíteni. A rendelkezések megsértése valamennyi nyomtatott vagy letöltött tartalom azonnali megsemmisítésére kötelez. A további kártérítési igény érvényesítésének jogát fenntartjuk.

Letöltés

Programok letöltése saját felelősségre lehetséges csak. A TEEKANNE nem vállal felelősséget azokért a károkért,melyek a szoftver telepítése vagy használata során a letöltéskor keletkeznek, amennyiben törvényileg megengedett. Az aktuális vírusellenőrzés ellenére a számítógépes vírusok okozta károk és negatív hatások a törvényes szabályok keretén belül kizárt.

Jótállás

Internetes oldalunkon lévő információkat gondosan válogatjuk össze. A TEEKANNE azonban nem vállal felelősséget ezek teljességéért vagy meghatározott alkalmazási célokra való alkalmasságáért. Az internetes oldalon rendelkezésre álló tartalmak használata a felhasználó egyéni felelősségére történik.

Márkajogok

Harmadik fél nem használhatja és alkalmazhatja a márkákat, logókat és márkajelzéseket.

Kapcsolat

További kérdésekre rendelkezésére állunk. A következő címen:

TEEKANNE GmbH
Münchner Bundesstr. 120
5020 Salzburg
Tel.: +43 (0)662 43 55 01
Fax: +43 (0)662 43 55 01-49
eMail: office@teekanne.at

A TEEKANNE a felhasználási feltételeket mindig aktualizálja. Az esetleges változásokat jelezni fogjuk.

Jelen változat kelte: 2002.02.03.